Maatwerk

Ontwerp

Een website moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf, dus 'op maat gemaakt'. Wilt u strak, zakelijk, kleurrijk of alles daar tussen, (bijna) alles is mogelijk. Ik inventariseer eerst uw wensen en die vertaal ik in een 'goed passende website'. Het is prettig om samen te werken aan een mooi product: namelijk een goede website die aan alle eisen voldoet en die uitnodigt om verder te kijken en terug te komen. Neem maar eens een kijkje in mijn Portfolio voor voorbeelden.

Het ontwerpen gebeurt in goed overleg met u als opdrachtgever. Het gaat natuurlijk om de inhoud, maar een aantrekkelijk ontwerp is ook belangrijk omdat de website een digitaal visitekaartje is. De tekst moet goed leesbaar zijn, de menustructuur moet logisch zijn. Kortom, je moet niet 'hoeven zoeken'.

Bouw

Natuurlijk voldoet de afgeleverde website aan de geldende normen. Er zijn meerdere redenen om een website op fouten te controleren. Zo is er minder kans op fouten in de browsers. Ik stel er prijs op dat de website ook 'onder het tapijt' netjes is, maar soms moet je een keuze maken tussen 100% valide of ontwerp. En dan gaat het ontwerp voor.

Beheer en onderhoud

Het is  belangrijk ook de inhoud van de website goed te onderhouden. Verouderde informatie nodigt niet uit tot verder kijken op een website. U zou daardoor potentiële klanten kunnen missen.

Iedere website heeft ook technisch onderhoud nodig: een soort APK. Zeker eenmaal per jaar kijken of alles nog naar wens is, maar vooral of alles nog goed werkt. Joomla! websites worden ondergebracht in een onderhoudscontract indien u dat wenst: de SiteTurnMonitor. De SiteTurnMonitor gebruik ik nu al enkele jaren voor het onderhoud tot tevredenheid van mijn klanten: zij hebben altijd een website die technisch up-to-date is.

SiteTurnMonitor

De website wordt het hele jaar technisch up-to-date gehouden (belangrijk i.v.m. veiligheid) en er worden regelmatig back ups gemaakt. Alle gebruikte componenten, modules en plug-ins worden bijgewerkt. De kosten voor het verlengen van de licenties voor deze componenten, modules of plug-ins vallen niet onder de SiteTurnMonitor. De SiteTurnMonitor geldt alleen voor de updates. Een migratie naar een andere versie van Joomla! valt daarbuiten, evenals het plaatsen van nieuwe teksten en/of foto’s. 

De SiteTurnMonitor geldt voor Joomla! websites die door mij zijn gemaakt. Websites die elders gemaakt zijn, worden eerst gecontroleerd. Vraag vrijblijvend naar de tarieven. Ik kan daarna uw eerder (ook door derden) gemaakte website onderhouden. Dat betekent voor u altijd een snelle en goede service.

Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

uniek-ontwerp-en-maatwerk-voor-uw-website