SiteTurn goes green

We moeten zuinig zijn op onze wereld. Alle druppels samen op die gloeiende plaat maken wel degelijk enig verschil. Sinds kort ben ik overgegaan op een heel nieuw administratiesysteem; via brononline.nl. Bron Online maakt deel uit van Bremink administratiekantoor, het kantoor dat al vanaf de start van SiteTurn mijn administratie verzorgt. Het was even wennen; ik deed het tenslotte al ruim 8 jaar op mijn manier. Maar het nieuwe systeem werkt zeer intuïtief. Ik ben fan en dus helemaal om.siteturn goes green 3

Het kostte even tijd om alle gegevens in te voeren maar straks scheelt het heel veel tijd. Maar wat betekent dat nu voor jullie? Jullie ontvangen vanaf nu alle documenten; facturen, brieven en offertes digitaal. Dat scheelt heel veel papier en inkt en dat is weer goed voor het milieu. Natuurlijk is het ook kostenbesparend. Maar wees gerust; de jaarlijkse kerstkaart hou ik erin hoor.

Betalen met iDeal

De factuur die je per mail ontvangt kun je voortaan online betalen via een link in het mail bericht. Dat heb ik getest; dank je wel Yvonne Jansen van www.yvonnejansencoaching.nl dat je proefkonijn wilde zijn. Zo worden de betalingen ook veilig en snel geregeld.

Max van ‘t Erfje

Op vrijdag 12 juli jl. hebben we Max moeten laten gaan. Hij was al enige tijd ernstig ziek. Hij leek steeds wat op te knappen, maar dat was slechts schijn. Katten zijn meesters in het verbergen van ellende en pijn. Nu heeft hij rust en geen pijn meer. Maar wat missen we die kletskous, zijn gezelligheid en zijn ‘hond zijn’. Menig hondenbaasje zou blij zijn als zijn hond half zo goed zou luisteren als Max deed.

We zullen je nooit vergeten kleine vriend!

max 2