SiteTurn webdesign & onderhoud

U bent op zoek naar iemand die voor u een nieuwe website kan ontwerpen én bouwen? Of zoekt u naar een webmaster die uw bestaande website kan onderhouden? Géén 'spin in het web', géén 'wij', maar gewoon u en ik gaan samen bekijken wat het best bij u past en wat u nodig heeft voor een succesvolle website.

Het is belangrijk bij het ontwerpen van een nieuwe website om vooruit te kijken en voorbereid te zijn op de toekomst. De websites die ik maak, worden in de meest gebruikte browsers getest. De website moet er tenslotte op iedere computer, tablet of mobiel netjes uitzien en toegankelijk zijn.

Door updates van browsers kan de opmaak van webpagina's in de war raken. Het is dus heel belangrijk websites goed te onderhouden zodat eventuele problemen meteen verholpen kunnen worden. Om de kosten laag te houden zijn de leveringscondities af Helmond.

We doen het samen!

Ik ga samen met u aan de slag om tot een goed resultaat te komen. U kunt contact opnemen via het contactformulier, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via de telefoon 06 255 28 137.

we doen het samen