wat klanten zeggenIk heb inmiddels al een aardige klantenkring opgebouwd. Leuk om te lezen als mensen tevreden zijn. En goed voor eventuele nieuwe klanten om te zien wat ze kunnen verwachten.

Lees hier wat klanten van SiteTurn vinden: over de ervaring, service, dienstverlening en betrouwbaarheid. Geen betere reclame dan mond-tot-mond reclame!

Wilt u na het afronden van uw opdracht ook uw mening delen met anderen?  Stuur mij een berichtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kan ik uw reactie hierbij plaatsen met een linkje naar uw website.

Alvast hartelijk dank!
Annelies Hoolmans

Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Annelies Hoolmans van SiteTurn. Toen ik haar telefonisch benaderde werd vrij snel een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek hier was ook bij aanwezig Herbert von Reth van Threvon Internetservices.

Tijdens onze eerste afspraak voelde het al goed en gaf mij vertrouwen dat er een mooie website werd neergezet. Ik kreeg een offerte deze was helder en duidelijk, hier ging ik snel mee akkoord.

Ik ben nu met pensioen, ik had een bedrijf dat was gespecialiseerd in piëteitsvolle verzorging opgraven van stoffelijke overschotten. Ik ben blij met het resultaat; het is een website geworden helemaal naar mijn smaak. Ook vele positieve reactie van collega’s. Er was een fijne samenwerking met Annelies en Herbert en het resultaat mag er zijn.
SiteTurn is zeker een aanrader iemand waarvan je van op aan kan die je nog echt als klant behandeld oor heeft voor uw wensen en oog voor details.
Peter Strijbos, Gravendienst Strijbos

In 2011 heb ik mijn eigen bedrijf ‘Bekkenfysiotherapie Helmond ‘opgericht en was op zoek naar iemand die een website voor mij kon bouwen. Ik had heel specifieke ideeën die ik graag in de opbouw van de website terug zag komen.

Gelukkig ben ik door iemand attent gemaakt op Annelies. Bij het eerste gesprek werd mij al direct duidelijk dat mijn ideeën vertaald konden worden naar een website (die ook nog betaalbaar was). Bij het zien van de eerste opmaak sprong ik een gat in de lucht! Zo blij was ik, om alles wat ik in mijn hoofd had, terug te zien op mijn eigen mooie website.

Ik heb ook geleerd hoe ik items zelf kan aanpassen, maar als ik het aan Annelies vraag is het veel sneller en beter geregeld!
Bedankt Annelies, ik hoor nog dagelijks dat mensen een afspraak maken omdat de website zoveel duidelijke informatie geeft! Armanda Ruyssenaars-Groen, Bekkenfysiotherapie Helmond

Via de ontwerper van mijn bedrijfslogo ben ik in kontakt gekomen met Annelies. Dat was het begin van een fijne samenwerking.

Bij ons eerste gesprek luisterde je goed en had snel in de gaten wat ik wilde hebben. Je bent enthousiast en betrokken. Het voelde aan alsof we samen aan het werken waren aan iets moois, als een team. Je ontwerp is fris en modern, en je technische kennis top! 

Ik kan Annelies aan iedereen van harte aanbevelen. 

Pieter Brouwer, Voordeeladministratie.nl

Dit jaar (2015) ben ik begonnen met mijn eigen acupunctuurpraktijk in Eindhoven. Hiervoor wilde ik graag een website laten bouwen. Via familie ben ik geïnformeerd over SiteTurn!

Tijdens onze eerste afspraak voelde het al goed. Ik ben met Annelies in zee gegaan en ben erg blij met het resultaat. Het design van mijn website welke ik in mijn hoofd had, kon Annelies direct vertalen. Ik ben erg blij met het resultaat, het is een website geworden helemaal naar mijn smaak! We hebben fijn samengewerkt. In het bijzonder jouw snelle service en klantvriendelijkheid waardeer ik ontzettend! Dank je wel!
Nienke Struijk, Zen Zijn Wij

De samenwerking met SiteTurn was bijzonder prettig. Allereerst door het fijne persoonlijke contact met Annelies Hoolmans waarin goede vragen werden gesteld en duidelijke feedback werd gegeven. Ze bood aan foto’s aan te passen voor me door de hoeken af te ronden, iets dat ikzelf niet kon. Het maakt uiteindelijk echt een groot verschil uit, dus ik ben daar heel erg blij mee!

Ik vond het belangrijk dat de site ook anderen aanspreekt en heb met haar samengewerkt tot bv. de kleurkeuze van de balken tot ieders tevredenheid was. Het resultaat is een hele mooie en persoonlijk geworden site!
Sandra van Dijk, Atelier Vanalles en Nogwat

 

 

Annelies is een erg persoonlijke webdesigner. Ze heeft het vermogen om goed naar de wensen van de klant te luisteren. De vertaling van die wensen in combinatie met het type klant waar ze mee gaat werken maakt dat ze een uniek en persoonlijk concept neer zet. Ze heeft dan ook een geweldig site voor me gemaakt. Je ziet dat ze er met hart en ziel aan gewerkt heeft.

Ik ben dan ook super trots op mijn website en krijg er enorm veel complimenten over. Ik zou Annelies dan ook zeer zeker aanbevelen voor het maken van uw website! Mocht u willen weten wat mijn ervaringen met haar zijn dan nodig ik u van harte uit met mij te contacten.
Sandra van der Waerden, Waerdevol Interim Management & Coaching

Nadat mijn eerste webdesigner ermee stopte heeft Annelies, van SiteTurn, het onderhoud van mijn Joomla! website naadloos overgenomen. Het is heel prettig samenwerken met Annelies. Ze geeft nooit op! Ze is heel pragmatisch ingesteld en denkt graag mee.

Ook over hoe je de kosten van design, verbetering en onderhoud van je website zo laag mogelijk houdt. Dit maakt haar zeer aantrekkelijk als websitebouwer en beheerder voor ZZP-ers en kleine ondernemers.
Arnout Orelio, de Verbeterpraktijk

 

Meer dan zeer tevreden!

Voorheen hebben wij onze website laten maken bij een andere webdesigner omdat wij het bedrijf SiteTurn van Annelies helaas nog niet kenden. Wat ons al erg snel duidelijk werd, was het feit dat wij al veel eerder bij Annelies onze website hadden moeten onderbrengen!

Het is duidelijk dat Annelies werkt vanuit haar passie en perfectie. Van het begin tot eind zorgt Annelies voor een perfecte begeleiding en kijkt écht naar de wensen van haar klant. De perfectie komt continu terug, je merkt duidelijk dat Annelies niet akkoord gaat met “net goed”.

Zoals op de website vermeldt staat: “Ik doe mijn werk met hart en ziel” is iets waar wij zeker achter zijn gekomen!

Bedankt!
Tuincentrum Peter van Gennip

Threvon Internetservices heeft al een samenwerkingsverband met Annelies sinds 2008, dus voor zij SiteTurn officieel startte. Door de jaren heen heb ik vele goede ervaringen op gedaan met Annelies. Zij heeft zich in de loop der jaren als volwaardig webdesigner ontwikkeld.

Annelies is eerlijk en een perfectionist en zal altijd tot het uiterste gaan om haar werk naar meer dan tevredenheid af te leveren. Ook service gaat bij haar een stuk verder dan bij de gemiddelde webdesigner.
SiteTurn is zeker een aanrader, iemand waarvan je op aan kan, die je nog echt als klant behandelt en ook de nazorg niet vergeet.
Herbert von Reth, Threvon Internetservices 

"Omdat mijn vorige webdesigner met pensioen ging, ben ik op zoek gegaan naar vervanging. Via een collega kwam ik terecht bij SiteTurn van Annelies Hoolmans. Ze reageerde snel en persoonlijk op mijn eerste mail en tijdens het kennismakingsgesprek viel meteen haar passie en gedrevenheid op.

Annelies denkt met je mee, stelt spitse vragen waardoor je gaat nadenken over wat je nou écht wilt. Dat maakt je website alleen maar duidelijker en het motiveert om er zelf ook het beste uit te willen halen. Annelies levert al met al uitstekende service en ik ben heel tevreden."
Hilde Verdijk, Yourganize

Vorig jaar om deze tijd klopte ik aan bij Annelies omdat ik graag een nieuwe website wilde. Aangezien ik geen winkel heb maar werk vanuit mijn atelier moest de website weergeven wat ik deed en hoe ik werkte. Ik had zelf allerlei ideeën maar die moesten vorm krijgen. Samen met Annelies ben ik aan tafel gaan zitten en zij kon mijn ideeën meteen omzetten in beeld.

Al snel had ik er toen het volste vertrouwen in dat het een prachtige site zou worden. Dat is het geworden ook!! Annelies had veel leuke ideeën waar ik zelf niet aan had gedacht.

Met een heel tevreden gevoel kijk ik terug op onze samenwerking, Goede service en perfectionisme staan bij jou hoog in het vaandel en dat is terug te zien in de website. Vol trots laat ik iedereen mijn website zien. Dank je wel Annelies voor alle uren van meedenken en het bouwen van de prachtige site.
Ellen Deelen, natuurlijke bloem-creaties

Wat ben ik blij dat ik met Annelies in contact ben gekomen toen mijn website vernieuwd moest worden. Voor mij een proces waarin Annelies mij met geduld en inspiratie heeft begeleid. Zij voelde heel goed aan wat ik nodig had, kwam met leuke en passende ideeen en dat maakt dat ik heel tevreden ben met mijn nieuwe website.

Ik heb genoten van haar warme belangstelling en hartelijkheid.
Yvonne Jansen, Yvonne Jansen Coaching

Als medisch pedicure wilde ik graag eruit springen en zowel mijn professionaliteit laten zien als ook mijn persoonlijkheid. Dit heeft Annelies zo mooi kunnen vormgeven dat ik telkens blij word als in mijn site even bekijk. Ook vele klanten waarderen de site. Dit is gebleken o.a. via een klanttevredenheidsonderzoek van ProVoet waar landelijk 700 pedicures aan meededen en bleek dat zij 6% via de website klanten wierven. Bij mijn website is dat maar liefst 20 %!

Ook de snelheid van teksten aanpassen is heel prettig, een mailtje naar Annelies en voordat de 'inkt' droog is het weer verwerkt.
Susanne van Soest, Medisch pedicurepraktijk Op den Voet

Zeer tevreden!
Annelies van SiteTurn webdesign luistert naar je persoonlijke wensen en zorgt dat je samen tot een mooi eindresultaat komt. Door de 1 op 1 gesprekken filtert Annelies al veel informatie voor je uit waardoor ze al veel voorwerk voor je geregeld heeft en dat de nieuwe website snel online kan.

Verder vind ik het persoonlijke heel prettig bij Annelies, dit zorgt er dan ook voor dat er snel geschakeld kan worden in de opbouw van de site. Ook na oplevering van de site kost het weinig moeite als er nog het eea aangepast moet worden of dat er nog bepaalde info op de site gezet moet worden.
Otto van Duijnhoven, Van Duijnhoven Installatietechniek

HBO De Peel is een belangen organisatie van de huurders van Woningbouwvereniging Bergopwaarts in Deurne. Wij hadden een min of meer statische website, waar we niet tevreden over waren. Na een eerste kennismaking met Annelies Hoolmans van SiteTurn, waarin we onze gedachten over een nieuwe website op tafel hebben gelegd, kwam er vrij snel een voorstel met een nieuw ontwerp waar wij ons goed in konden vinden. Binnen enkele weken was de nieuwe website actief.

We hebben onze draai met de nieuwe website nu gevonden en zijn er zeer tevreden over. Annelies heeft een handleiding voor onze website geschreven waar we goed mee overweg kunnen. We publiceren onze beleidsplannen en jaarverslagen op de site en brengen ook actuele informatie. Binnenkort houden we ook een digitale enquête. Dit alles is natuurlijk niet vanzelf gegaan. Wij zijn tegen probleempjes aan gelopen die we, door onkunde, zelf niet direct op konden lossen.

De ondersteuning en de service die we daarbij van SiteTurn hebben ondervonden zijn van grote klasse. Op vragen kwam direct een antwoord en kwamen we er zelf niet uit werden we op weg geholpen op afstand en zelfs op ons kantoor. Wij zijn zeer tevreden, ook over de alleszins aanvaardbare tarieven die door SiteTurn worden gehanteerd. We hebben een goede keus gemaakt!
Het HBO De Peel bestuur, HBO de Peel