Mond-tot-mond reclame

Lees hier wat klanten van SiteTurn vinden: over de ervaring, service, dienstverlening en betrouwbaarheid. Geen betere reclame dan mond-tot-mond reclame!

Van Duijnhoven Installatietechniek

Zeer tevreden!
Annelies van SiteTurn webdesign luistert naar je persoonlijke wensen en zorgt dat je samen tot een mooi eindresultaat komt. Door de 1 op 1 gesprekken filtert Annelies al veel informatie voor je uit waardoor ze al veel voorwerk voor je geregeld heeft en dat de nieuwe website snel online kan.

Verder vind ik het persoonlijke heel prettig bij Annelies, dit zorgt er dan ook voor dat er snel geschakeld kan worden in de opbouw van de site. Ook na oplevering van de site kost het weinig moeite als er nog het eea aangepast moet worden of dat er nog bepaalde info op de site gezet moet worden.
Otto van Duijnhoven, Van Duijnhoven Installatietechniek

Yvonne Jansen Coaching

Wat ben ik blij dat ik met Annelies in contact ben gekomen toen mijn website vernieuwd moest worden. Voor mij een proces waarin Annelies mij met geduld en inspiratie heeft begeleid. Zij voelde heel goed aan wat ik nodig had, kwam met leuke en passende ideeen en dat maakt dat ik heel tevreden ben met mijn nieuwe website.

Ik heb genoten van haar warme belangstelling en hartelijkheid.
Yvonne Jansen, Yvonne Jansen Coaching

Yourganize

"Omdat mijn vorige webdesigner met pensioen ging, ben ik op zoek gegaan naar vervanging. Via een collega kwam ik terecht bij SiteTurn van Annelies Hoolmans. Ze reageerde snel en persoonlijk op mijn eerste mail en tijdens het kennismakingsgesprek viel meteen haar passie en gedrevenheid op.

Annelies denkt met je mee, stelt spitse vragen waardoor je gaat nadenken over wat je nou écht wilt. Dat maakt je website alleen maar duidelijker en het motiveert om er zelf ook het beste uit te willen halen. Annelies levert al met al uitstekende service en ik ben heel tevreden."
Hilde Verdijk, Yourganize

Tuincentrum Peter van Gennip

Meer dan zeer tevreden!

Voorheen hebben wij onze website laten maken bij een andere webdesigner omdat wij het bedrijf SiteTurn van Annelies helaas nog niet kenden. Wat ons al erg snel duidelijk werd, was het feit dat wij al veel eerder bij Annelies onze website hadden moeten onderbrengen!

Het is duidelijk dat Annelies werkt vanuit haar passie en perfectie. Van het begin tot eind zorgt Annelies voor een perfecte begeleiding en kijkt écht naar de wensen van haar klant. De perfectie komt continu terug, je merkt duidelijk dat Annelies niet akkoord gaat met “net goed”.

Zoals op de website vermeldt staat: “Ik doe mijn werk met hart en ziel” is iets waar wij zeker achter zijn gekomen!

Bedankt!
Tuincentrum Peter van Gennip

Theo Damen - kunstschilder

Omdat we een podium voor Theo's schilderkunst wilden, kwamen we in contact met Annelies. Het was een prettig gesprek. Toen wisten we nog niet hoe een en ander ging verlopen. Enige tijd later werd Theo ziek en kort daarna overleed hij.

De webite moest er alsnog komen als eerbetoon aan Theo. Dit werd een hele klus omdat er nog tekst gezocht moest worden en we weinig foto's hadden (daar hield Theo niet van). Het was emotioneel en dus was zorgvuldigheid belangrijk; en dat is meteen één van de eerste woorden zoals ik Annelies zou omschrijven. 

Met alle zorg ging ze aan de slag. "Gelukkig heb ik dat gesprek gehad met Theo", zei ze en dit geeft tevens de persoonlijke betrokkenheid van haar aan. . . De passie van Theo voor de 17de eeuwse Schilderkunst is door Annelies uitstekend neergezet. Dit heeft er voor gezorgd dat ik met veel liefde voor Theo blijvend terug kan kijken op een bijzondere periode in mijn leven.
Anita Punter, Theo Damen - kunstschilder

San's Illustrations

Ik wilde graag een professionele website als illustrator, waarop mijn illustraties zouden komen te staan. Het moest eenvoudig maar doeltreffend en fris worden.

Via fb werd ik door velen op SiteTurn gewezen. Ik werd verrast door het fijne persoonlijke contact met Annelies en daarna de snelle reacties, aanpassingen en service. Ik waardeer de eigen inbreng ook van Annelies qua ideëen en initiatief. Het is daarmee de professionele doch persoonlijke website geworden die ik voor ogen had.
Sandra van Dijk, San's Illustrations

Waerdevol Interim Management & Coaching

Annelies is een erg persoonlijke webdesigner. Ze heeft het vermogen om goed naar de wensen van de klant te luisteren. De vertaling van die wensen in combinatie met het type klant waar ze mee gaat werken maakt dat ze een uniek en persoonlijk concept neer zet. Ze heeft dan ook een geweldig site voor me gemaakt. Je ziet dat ze er met hart en ziel aan gewerkt heeft.

Ik ben dan ook super trots op mijn website en krijg er enorm veel complimenten over. Ik zou Annelies dan ook zeer zeker aanbevelen voor het maken van uw website! Mocht u willen weten wat mijn ervaringen met haar zijn dan nodig ik u van harte uit met mij te contacten.
Sandra van der Waerden, Waerdevol Interim Management & Coaching

Zen Zijn Wij

Dit jaar (2015) ben ik begonnen met mijn eigen acupunctuurpraktijk in Eindhoven. Hiervoor wilde ik graag een website laten bouwen. Via familie ben ik geïnformeerd over SiteTurn!

Tijdens onze eerste afspraak voelde het al goed. Ik ben met Annelies in zee gegaan en ben erg blij met het resultaat. Het design van mijn website welke ik in mijn hoofd had, kon Annelies direct vertalen. Ik ben erg blij met het resultaat, het is een website geworden helemaal naar mijn smaak! We hebben fijn samengewerkt. In het bijzonder jouw snelle service en klantvriendelijkheid waardeer ik ontzettend! Dank je wel!
Nienke Struijk, Zen Zijn Wij

Bekkenfysiotherapie Helmond

In 2011 heb ik mijn eigen bedrijf ‘Bekkenfysiotherapie Helmond ‘opgericht en was op zoek naar iemand die een website voor mij kon bouwen. Ik had heel specifieke ideeën die ik graag in de opbouw van de website terug zag komen.

Gelukkig ben ik door iemand attent gemaakt op Annelies. Bij het eerste gesprek werd mij al direct duidelijk dat mijn ideeën vertaald konden worden naar een website (die ook nog betaalbaar was). Bij het zien van de eerste opmaak sprong ik een gat in de lucht! Zo blij was ik, om alles wat ik in mijn hoofd had, terug te zien op mijn eigen mooie website.

Ik heb ook geleerd hoe ik items zelf kan aanpassen, maar als ik het aan Annelies vraag is het veel sneller en beter geregeld!
Bedankt Annelies, ik hoor nog dagelijks dat mensen een afspraak maken omdat de website zoveel duidelijke informatie geeft! Armanda Ruyssenaars-Groen, Bekkenfysiotherapie Helmond

Marein Trainingen

Enige jaren geleden wilde ik graag een website laten bouwen voor Marein Trainingen. Tijdens het intakegesprek met Annelies bleek al dat zij precies aanvoelde wat ik uit wilde stralen met de website. Haar ontwerp was dan ook meteen goed. Ik ben heel tevreden met de website en vooral met de snelle en perfecte service die Annelies biedt.

Als ik vragen heb of veranderingen wil zijn die binnen de kortste keren gerealiseerd. De website biedt alles wat ik nodig heb en Annelies heeft me zelfs een korte cursus Joomla! gegeven waardoor ik ook zelf veranderingen aan kan brengen als het nodig is. Kortom, helemaal top.
Ingrid Tielemans, Marein Trainingen

Hoolmans Projects & Coaching

Bij deze wil ik je complementeren voor je goed toegankelijke website. De koffie is vers en uitnodigend. Verder is je service ver boven het gemiddelde hetgeen een plezier is om met je samen te werken. Jouw niet aflatende ijver om het de klant naar de zin te maken mag een voorbeeld zijn voor velen. Ga zo vooral door.
Hans Hoolmans, Hoolmans Projects & Coaching

Ellen Deelen natuurlijke bloem-creaties

Vorig jaar om deze tijd klopte ik aan bij Annelies omdat ik graag een nieuwe website wilde. Aangezien ik geen winkel heb maar werk vanuit mijn atelier moest de website weergeven wat ik deed en hoe ik werkte. Ik had zelf allerlei ideeën maar die moesten vorm krijgen. Samen met Annelies ben ik aan tafel gaan zitten en zij kon mijn ideeën meteen omzetten in beeld.

Al snel had ik er toen het volste vertrouwen in dat het een prachtige site zou worden. Dat is het geworden ook!! Annelies had veel leuke ideeën waar ik zelf niet aan had gedacht.

Met een heel tevreden gevoel kijk ik terug op onze samenwerking, Goede service en perfectionisme staan bij jou hoog in het vaandel en dat is terug te zien in de website. Vol trots laat ik iedereen mijn website zien. Dank je wel Annelies voor alle uren van meedenken en het bouwen van de prachtige site.
Ellen Deelen, natuurlijke bloem-creaties

Medisch pedicurepraktijk Op den Voet

Als medisch pedicure wilde ik graag eruit springen en zowel mijn professionaliteit laten zien als ook mijn persoonlijkheid. Dit heeft Annelies zo mooi kunnen vormgeven dat ik telkens blij word als in mijn site even bekijk. Ook vele klanten waarderen de site. Dit is gebleken o.a. via een klanttevredenheidsonderzoek van ProVoet waar landelijk 700 pedicures aan meededen en bleek dat zij 6% via de website klanten wierven. Bij mijn website is dat maar liefst 20 %!

Ook de snelheid van teksten aanpassen is heel prettig, een mailtje naar Annelies en voordat de 'inkt' droog is het weer verwerkt.
Susanne van Soest, Medisch pedicurepraktijk Op den Voet

HBO de Peel

HBO De Peel is een belangen organisatie van de huurders van Woningbouwvereniging Bergopwaarts in Deurne. Wij hadden een min of meer statische website, waar we niet tevreden over waren. Na een eerste kennismaking met Annelies Hoolmans van SiteTurn, waarin we onze gedachten over een nieuwe website op tafel hebben gelegd, kwam er vrij snel een voorstel met een nieuw ontwerp waar wij ons goed in konden vinden. Binnen enkele weken was de nieuwe website actief.

We hebben onze draai met de nieuwe website nu gevonden en zijn er zeer tevreden over. Annelies heeft een handleiding voor onze website geschreven waar we goed mee overweg kunnen. We publiceren onze beleidsplannen en jaarverslagen op de site en brengen ook actuele informatie. Binnenkort houden we ook een digitale enquête. Dit alles is natuurlijk niet vanzelf gegaan. Wij zijn tegen probleempjes aan gelopen die we, door onkunde, zelf niet direct op konden lossen.

De ondersteuning en de service die we daarbij van SiteTurn hebben ondervonden zijn van grote klasse. Op vragen kwam direct een antwoord en kwamen we er zelf niet uit werden we op weg geholpen op afstand en zelfs op ons kantoor. Wij zijn zeer tevreden, ook over de alleszins aanvaardbare tarieven die door SiteTurn worden gehanteerd. We hebben een goede keus gemaakt!
Het HBO De Peel bestuur, HBO de Peel

Masaka praktijk voor massagetherapie en coaching

Bij SiteTurn kun je terecht voor moderne en creatief vormgegeven sites. Annelies is een vakvrouw die je op een open en eerlijke manier advies geeft en je begeleidt in het hele proces van het bouwen van een website. Ze denkt mee, is kritisch en professioneel. Dit alles met een vriendelijkheid en een stralende lach!

Erg tevreden ben ik ook over de snelheid waarmee zaken worden aangepakt en opgelost, dus ik kan SiteTurn van harte aanbevelen.
Karin Stokman, Masaka

Fuxdelia Cosmetics

SiteTurn is Annelies, persoonlijk maar super professioneel. Bijzonder secuur en uiterst perfectionistisch. Helemaal zoals ik het wil. Altijd staat ze voor je klaar en denkt super met je mee.

Fuxdelia is bijzonder trots dat Annelies haar gemaakt heeft ☺. SiteTurn is een rots in de branding. Met een gerust hart laat ik Annelies aan mijn website werken.
Ankie Puts, Fuxdelia Cosmetics

Threvon Internetservices

Threvon Internetservices heeft al een samenwerkingsverband met Annelies sinds 2008, dus voor zij SiteTurn officieel startte. Door de jaren heen heb ik vele goede ervaringen op gedaan met Annelies. Zij heeft zich in de loop der jaren als volwaardig webdesigner ontwikkeld.

Annelies is eerlijk en een perfectionist en zal altijd tot het uiterste gaan om haar werk naar meer dan tevredenheid af te leveren. Ook service gaat bij haar een stuk verder dan bij de gemiddelde webdesigner.
SiteTurn is zeker een aanrader, iemand waarvan je op aan kan, die je nog echt als klant behandelt en ook de nazorg niet vergeet.
Herbert von Reth, Threvon Internetservices 

Ik doe mijn werk met hart en ziel!

wat-vinden-klanten-van-siteturn-mond-tot-mond-reclame